Hemsida till företag

Moderna hemsidor som är anpassade till alla skärmlägen.

Arbetsprocess för hemsida till företag

Här nedan förklarar vi förenklat hur en hemsida till företag vanligtvis byggs upp.

text

Vad vill ni förmedla till era besökare? Vilka behov har företaget?

Arbetsprocess för uppbyggnad av en hemsida till företag stegvis:

  • Vilken bransch gäller hemsidan för? Vilka krav har företaget? Vad vill ni förmedla till era framtida besökare eller kunder? Vi skriver ner alla punkter och förbereder för att skissa upp ett designförslag till ert företag.
  • Vi skissar upp ett designförslag och erbjuder en offert kostnadsfritt. Ni får tycka till om designen tills ni känner er helt nöjda. Ni får se hur hemsidan kommer att se ut innan ni tar ett beslut om ni vill gå vidare med arbetsprocessen.
  • En demo hemsida byggs upp från början och företagets texter, bilder lägger vi upp på demo hemsidan. Ni får instruktioner på mail om vad för typ av information som behövs på hemsidan.
  • När ni tycker att demo hemsidan ser bra ut och passar företagets behov satsar vi på lansering! Vi flyttar över demo hemsidan till er egna webbadress som t.ex. www.foretagetsnamn.se
  • Alla hemsidor som vi bygger upp är mobilanpassade som är viktigt för dagens mobila användare.
text

Bygga om en befintlig eller ny hemsida till företag?

Behöver ni uppdatera er befintliga hemsida eller bygga en ny? Oavsett företagets behov kan ett projekt kännas både spännande och överväldigande. Hur långt tid tar det att bygga en hemsida till ett företag och vad kostar det?

Vi skriver ned företagets önskemål och erbjuder en gratis designskiss på hela hemsidan, offert och en tidsuppskattning om hur mycket tid det tar att bygga hemsidan. Vanligtvis tar det ett par arbetsdagar att bygga en demo hemsida som företaget sedan kan ge feedback på. Vi ser till att arbetsprocessen och kommunikationen blir så enkel som möjligt så att ni kan luta er tillbaka och få er nya hemsida lanserad.

Vi har i många år hjälpt små till medelstora företag från designskiss till hemsida och affärsnytta. Vi satsar på långvariga relationer för uppdatering av er nya hemsida och vi erbjuder service utöver vanliga arbetstimmar. Vi kan bygga en hemsida till företag oavsett vart företaget befinner sig i landet.

text

Skräddarsydd hemsida till företag

En skräddarsydd hemsida består av design och funktionalitet som är anpassat till företaget. Vi bygger hemsidan enligt era behov och krav. Vi anpassar oss till företagets önskemål och behov!

Hör av er och få en gratis designskiss på hela hemsidan och offert.

Begär gratis offert och designskiss till hemsida för företag

Inget projekt är för litet eller stort. Ta kontakt med oss med era behov!